Vacatures
Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw kennis van materialen kunt toepassen in de scheepsbouw? Kijk dan snel verder of dit jouw droombaan kan zijn...
inZuid-Holland
Wil je aan de slag als Manager Productie bij één van Nederlands meest toonaangevende jachtbouwers? Kijk dan snel verder...
inNoord-Holland
Ben jij een enthousiast en dynamisch commercieel talent met affiniteit met de techniek en arbeidsbemiddeling? En ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie waarbij je zowel jouw commerciële vaardigheden als jouw mensenkennis toe kunt passen in een technische omgeving? Lees dan snel verder!
inUtrecht
Is het jouw uitdaging om je elektrotechnische kennis in te zetten bij het bouwen van een breed scala aan besturingspanelen? En heb je ambitie om door te groeien naar een functie als Tester of Service Engineer? Dan is dit dé functie voor jou!!!
inUtrecht

Wat doet Technetium?

Bent u als opdrachtgever binnen de techniek op zoek naar technisch specialisten die uw team kunnen versterken? Kost het u teveel tijd om zelf op zoek te gaan naar de geschikte sollicitanten. Wilt u graag de voorselectie uit handen geven zodat u zeker weet dat u met geschikte kandidaten aan tafel komt te zitten? Technetium kan u dan hierbij helpen in het vinden van de juiste kandidaten voor uw technische vacatures.

Technetium bemiddelt voor zowel tijdelijke projecten als ook voor uw structurele vacatures. De technische sectoren waarin Technetium actief is zijn onder andere: Machine- en Apparatenbouw, Scheepvaartindustrie, (Rail-)Infra, Olie- en Gasindustrie, Ingenieursbureaus, Installatietechniek, Energietechniek, electronica,- en softwareontwikkeling en Technische Automatisering.

De technici waar Technetium zich op richt hebben een MBO, HBO of WO niveau in de opleidingsgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Civiele Techniek, Maritieme Techniek, Technische Bedrijfskunde, Installatietechniek, Algemene Operationele Techniek, Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Chemische Technologie, Autotechniek, Industrieel (Product-) Ontwerp, Technische Natuurkunde en Overige Technieken. Technetium richt zich hierbij voor u zowel op starters als ook ervaren kandidaten.

Wanneer u een beroep doet op de dienstverlening van Technetium, dan maakt u gebruik van de expertise die de consultants in inmiddels meer dan 25 jaar tijd hebben opgebouwd. Het vinden van geschikte kandidaten is voor Technetium dagelijks werk, en daar kunt u van meeprofiteren. Wij nemen het hele voorselectie traject uit handen en promoten uw bedrijf en technische vacatures aan potentiele kandidaten. Technetium adviseert u hierbij graag over de kansen en mogelijkheden die er zijn en welke alternatieven interessant voor u kunnen zijn. Technetium zorgt ervoor dat u alleen kandidaten krijgt die qua persoonlijkheid, competenties en motivatie bij uw bedrijf passen. Daarnaast moeten ze natuurlijk beschikken over de juiste kennis en kunde en zullen ze enthousiast moeten zijn over de mogelijkheden die u te bieden heeft.

Procedure

Voor u als potentiële werkgever betekent dit concreet dat wij eerst een gesprek met u voeren om een inventarisatie te maken van uw organisatie en van de openstaande technische vacature(s). In dit gesprek worden de werkwijze en de voorwaarden van Technetium met u afgestemd.

Aansluitend gaat Technetium voor u aan de slag en zal uw vacature(s) voorgelegd worden aan geschikte technici die op zoek zijn naar een (nieuwe) uitdaging. Aansluitend zullen zij uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek bij Technetium. Is de sollicitant enthousiast over de mogelijkheden die u te bieden heeft, past hij binnen de organisatie en voldoet hij aan de competenties die vereist zijn dan zal Technetium de sollicitant direct aan u voorstellen. Het doel is hierbij dat u zo snel mogelijk dan aan tafel kan zitten voor een eerste kennismakingsgesprek met u en uw organisatie. Bij een positieve afloop van de sollicitatieprocedure zal de kandidaat voor de duur van de afgesproken detacheringsperiode in dienst blijven van TC Solutions. Na afloop van die periode kunt u de kandidaat, zonder bijkomende kosten, direct een arbeidsovereenkomst aanbieden.

Wat doet technetium voor jou als sollicitant

Als werkzoekende maak je om te beginnen gebruik van het netwerk van technetium dat in meer dan twintig jaar is opgebouwd. Technetium werkt voor een diverse bedrijven wat betekent dat je vacatures hebt in meerdere sectoren die interessant voor jou als sollicitant kan zijn.

Om jou goed te kunnen helpen in het maken van voor jou de juiste keuze gaan we eerst een persoonlijk gesprek met aan om te achterhalen wat je precies kunt, wie je bent en wat je op korte en lange termijn wilt. Weet je niet precies wat je wil, dan helpen wij je graag door het stellen van gerichte vragen en suggesties om hier een beeld van te krijgen. Daarna bespreken wij de opdrachtgevers en technische vacatures die na aanleiding van ons gesprek aansluiten op jou profiel. Met jou toestemming introduceren wij jou bij de opdrachtgevers waarin jij geïnteresseerd bent. Aansluitend regelen wij de sollicitatiegesprekken voor je en bereiden we je voor op deze sollicitatiegesprekken. Bij een positieve afloop van de sollicitatieprocedure krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden van Technetium voor de duur van de detacheringsperiode – na die periode kan je rechtstreeks in dienst treden bij de opdrachtgever.

Wat doet Technetium voor jou als techneut?

Ben je als technisch specialist op zoek naar een uitdagende baan, en wil je daarbij jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Wil je weten welke bedrijven en welke functies bij jou passen? Wil je beter voorbereid op het gesprek bij bedrijven met technische vacatures? Technetium kan je helpen met het vinden van de juiste baan voor jou!

Technetium bemiddelt technici op MBO,- HBO- of TU-niveau in verschillende vakgebied zoals Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Civiele Techniek, Maritieme Techniek, Technische Bedrijfskunde, Installatietechniek, Software engineering, Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Autotechniek, Industrieel (Product-)Ontwerp, Technische Natuurkunde en overige vakgebieden. Het gaat hierbij zowel om tijdelijke projecten als om structurele vacatures in de techniek.

Wanneer je een beroep doet op de dienstverlening van Technetium, dan maak je gebruik van de kennis, de ervaring en het netwerk die in meer dan twintig jaar is opgebouwd. Technetium werkt voor een diverse bedrijven wat betekent dat je vacatures hebt in meerdere sectoren die interessant voor jou als sollicitant kan zijn. Dit kan jou helpen bij het maken van een goede keuze voor een bedrijf dat bij jou past. Je komt dan direct terecht bij de juiste personen die betrokken zijn bij een sollicitatie procedure.

Tevens kan technetium door de kennis van haar netwerk, technische vacatures aan je voor te leggen die je zelf nooit verwacht of gevonden had of je bij bedrijven introduceren die je nooit eerder als potentiële werkgever had gezien. Op die manier kan je jouw horizon verbreden.

Om een goed beeld van je te krijgen gaat Technetium eerst een persoonlijk gesprek met aan om te achterhalen wat je precies kunt, wie je bent en wat je op korte en lange termijn wilt. Als je niet precies weet wat je wilt, kunnen wij je helpen met gerichte vragen en suggesties. Daarna bespreken wij de opdrachtgevers en technische vacatures met je waarvan wij denken dat die bij jou passen om aansluitend jou toestemming, je te introduceren bij de opdrachtgevers waarin jij geïnteresseerd bent. Aansluitend regelen wij de sollicitatiegesprekken voor je. Wij bereiden je voor op deze sollicitatiegesprekken, en geven na afloop daarvan een eerlijke terugkoppeling. Bij een positieve afloop van de sollicitatieprocedure krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden van Technetium voor de duur van de detacheringsperiode – na die periode kan je rechtstreeks in dienst treden bij de opdrachtgever.